keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pitkän hiljaiselon jälkeen...

Lokakuusta alkaen ollut niin kiirettä ettei ole ehtinyt blogia päivittämään.. Oon mie toki viettänyt pitkän joululoman ja nyt taas pikkuhiljaa alan tarttumaan työn syrjään kiinni myös iltaisin.

Mie kerroin edellisessä postauksessa Rovaniemeläisten ompelijoiden yhteistyön alkumetreistä, meistä löytyy juttu Rovaniemen Kehityksen sivuilta ja juttu julkaistiin myös Uudessa Rovaniemessä joulun alla:

http://www.rovaniemenkehitys.fi/news/Rovaniemellle-syntyi-ompelijapooli/moyhanpv/c374247c-da31-41bf-ba9d-02f3cd2d69cb


Työn alla on tällä hetkellä lisää tonttupukuja ja avannepotilaan housut. Olen saanut jo opiskeluaikana tilaustyön erityshousuista, joissa tulee ottaa huomioon avannepussi. Tarkoituksena oli kehitellä housut, jotka antavat tilaa tarvittaessa avannepussille. Me ollaan nyt useamman kerran sovitettu niitä housuja, toivottavasti viimein saadaan asiakkaalle toimivat housut jalkaan. Laitan kuvan niistä, kunhan saan niistä toimivat.

Lisäksi lupasin toiselle avannepussilaiselle kehitellä bikinit, joissa olisi pussitasku, mutta muuten normi bikinit. Olen muotoillut jo niitä nuken päälle ja hahmotellut malleja, seuraavaksi teen protot oikeasta uimapukukankaasta.

Kesää odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti