maanantai 14. lokakuuta 2013

Kulkuset... kulkuset.....

Syyslomalla ollaan. Syyslomalla päivätyöstä, mutta yrittäjyydestä ei. Olen tänään mm markkinoinut ompelupalveluita, maksellut alvit verohallintoon sekä ommellut n 8 tuntia.

Mulla on työn alla nyt tonttupukuja. Teen eräälle päiväkodille 10 aikuisten ja 50 lasten tonttupukua. Materiaalina on punainen ja harmaa peruspuuvilla. Jokaiseen tonttupukuun tulee 16-18 kulkusta, eli tämä viikko menee mukavasti jouluisissa tunnelmissa. No ajattelin mie vähän lomaakin oikeasti pitää, jos menis sitten viikonlopuksi muun perheen luo mökille.

Aika menee edelleen aivan älytöntä vauhtia eteenpäin, päivätyön lisäksi olen tehnyt iltaisin noita tonttupukuja sekä tilaustöitä. Mie oon joutunut sanomaan ihmisille etten voi ottaa töitä vastaan kun vasta tammikuun puolella, mutta mikäli jotain kiirejuttuja on ollut, meillä on hyvä ompelijaverkosto täällä Rovaniemellä olemassa.

Me ollaan nimittäin Rovaniemeläisten ompelimoalan yrittäjien kanssa viritelleet verkostoa pystyyn. Meitä on n 9 yrittäjää, joiden kanssa olemme pikku hiljaa järjestäytymässä ja alkamassa tekemään yhteistyötä. Tavoitteena on saada isoja ja pieniä asiakkaita ja työt järjestettyä niin että kaikille kiinnostuneille riittää jotain tekemistä. Vahvuutena meillä on nyt monipuolinen laitekanta ja monipuolinen osaaminen. Osa porukasta mielellään kaavottaa ja leikkaa, osa ompelee, osa pakkaa ja järjestää esim jatkokuljetukset. Tällä tavalla me saadaan otettua isompiakin tilauksia vastaan. Alkuvaiheessa on toki paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon ja sopia, mutta mie ainakin totean että Rovaniemellä on innokas joukko ompelijoita, jotka ovat valmiita yhteistyöverkostoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti